.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , » Malek Andrea ezerrel dolgozik

Malek Andrea ezerrel dolgozik

Written By Tamas on 2012. május 5. | 14:20

Nem unatkozik mostanában Malek Andrea. A népszerű színész-énekesnő sorra kapja a remek feladatokat, így egyre kevesebb hely marad szabadon a naptárában.

Május 12-én Debrecenben áll közönség elé édesapjával, Malek Miklóssal, a Kell néha egy kis csavargás című esttel. A műsorban hallható számok egy része Hofi Géza részére készült. A Hofival történő együttműködésről számtalan sztori, vidám történet hallható a fellépőktől az intim hangulatú, családias esten. Felcsendülnek a nagy slágerek: Söprik az utcát, Hull az elsárgult levél, Gondolj apádra, Gyermekjáték, Lazítani, Éjszakáról éjszakára...

Május 16, 17, 19, 20-án a Veszprémi Petőfi Színházban látható Andrea A karnevál vége című darabban, mely Popper Péter írásaiból készült. A prózai előadás a Ne menj a romok közé!, valamint a Részemről mondjunk mancsot című könyvek alapján készült Makranczi Zalán rendezésében.

Május 30-án a budapesti Orfeumban a Malek Andrea Band ad koncertet Most! Bossanova címmel, melyben világslágerek kaptak helyet.


Egy új zenés darab is vár még idén nyáron a színésznőre, hiszen hamarosan bemutatják Ausztriában A dzsungel könyve című produkciót, melyben az egyik főszerepet alakítja. A darab a Stadttheater Mödling-ben lesz látható július 20, és augusztus 5 között. 

Aki pedig otthon is szeretné élvezni Malek Andrea hangját, annak itt a néhány napja megjelent új album, Az ördögfióka és a tündér, melyen kortárs magyar szerzők gyermekversei hallhatók megzenésítve. A CD-t Andrea Korpás Éva népdalénekesnővel készítette, meglepetésként pedig mindkét művésznő gyermekei is hangszert ragadnak. A lemez anyagából szintén készült színpadi verzió is, melyet a nyár folyamán több hazai színpadon bemutatnak. 
" -Végre megjelent az én életemben is a magyar népzene- árulta el Andrea. A lemezen felvidéki barátaimnak köszönhetően szárnyakat kapnak a kedves, vidám, humoros magyar gyermekversek. A koncertjeinken sokszor táncra is perdülnek a gyerekek. Az egész valahogy tükrözi, ahogyan mi látjuk az életet, és ahogy szeretnénk, hogy a gyerekeink is lássák. Manapság nehezen jut el a költészet az emberekhez, de így a zenén keresztül talán elhajóznak a fülecskékhez a szép, magyar sorok."





Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger