.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....

Written By Tamas on 2011. december 30. | 0:05

Szinetár és Bereczki közleménye
Tegnap internetes közösségi oldalán írt üzenetet a rajongóknak Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán. A sorok szerint  2012-től már nem ők lesznek az Operettszínház emblematikus arcai.



A színház két meghatározó színésze, akik miatt sorokban állnak az emberek a pénztárnál. Számtalan sikerdarab főszerepét játszották már el, most mégis úgy tűnik, hogy megválnak a Nagymező úttól. A színház direktora szerint „lazábbra veszik” Bereczki  Zoltán és Szinetár Dóra az Operettszínházhoz fűződő munkaviszonyát.

 "Felmondásról nincsen szó, csak átgondoljuk valamennyien a további munkát és az együttműködésünk szorosságát" - tette hozzá. Az egyik napilapban megjelent nyilatkozat után a házaspár a következő szavakkal nyugtatta a rajongókat:
"Sziasztok! Mivel ma több újságcikk is foglalkozik velünk, szeretnénk ezen a fórumon tájékoztatni benneteket. A jövő évadtól - közös megegyezéssel - lazábbra fűzzük a köteléket a Budapesti Operettszínházzal. Az idei színházi évadban még változatlanul játsszuk szerepeinket, de új produkcióban nem leszünk láthatóak. A későbbiekben pedig szeretnénk magunkat új feladatokban, más színházakban is kipróbálni. A döntés hátterében semmilyen személyes konfliktus nem áll, csakis szakmai és művészi ambícióink.
Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán"
Továbbra is láthatják a nézők őket régi szerepeikben, a Rómeó és Júlia, a Rebecca, a Koldusopera, a Szentivánéji álom és a Jövőre Veled, Itt! musicalben. Ki tudja, vajon a döntésben szerepet játszott-e az a tény, hogy 2012-től megvonják az állami támogatást az Operettszínháztól is... A  folytatást majd meglátjuk, de a pletykák szerint más vezető színészek is kacérkodik már a gondolattal, hogy "lazítsanak" a patinás teátrumhoz kötődő viszonyukon. Mint ismeretes, a direktor úr nem nézi jó szemmel, ha a művészei a konkurens színházakban vállalnak szerepet. Janza Kata is mert már egyet lépni: ő a Madáchban vett részt meghallgatáson, a Mary Poppins című készülő premier kapcsán -sikertelenül.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger