.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , , , » Geszti új lemezére érdemes volt várni!

Geszti új lemezére érdemes volt várni!

Written By Tamas on 2016. március 15. | 17:09

Geszti Péter új albumán tizenegy énekes és kilenc szerző működött közre. Létvágy című albuma alapvetően az élethez való pozitív hozzáállást, és a jókedvet igyekszik közvetíteni könnyedebb, néhol komolyabb hangvételű dalokon keresztül a már jól ismert „gesztis” szövegek segítségével.
A zene a közös többszörös, én pedig a közös nevező vagyok a dalokban – fogalmazza meg lényegre törően Geszti Péter kezdő gondolatait az album kapcsán.
A közreműködők nagy száma miatt igen hosszúra sikeredtek a munkafolyamatok, de a kész anyaggal nem csak ők, hanem mi, a közönség is elégedettek lehetünk, hiszen egy változatos, a régi Geszti hangulatokat felidéző, de mégis újat mutató anyagot hallgathatunk. Néhol a Rapülők hangzásvilága köszön vissza, másutt mintha a Jazz+Az új felvételét hallanánk. A szövegek most is ötletesek, humorosak, eredetiek. 
Sokszínűek az énekesek, s mindenki hozta magával a saját egyéniségét; hozzáadott valamit a saját számához. Pély Barnával például most dolgoztam életemben először, de nagyon élveztem a közös munkát – árulta el Péter. 
Pély Barna mellett Tóth Gabi, Oláh Gergő, Wolf Kati, Rácz Gergő, Gereben Zita, Ambrus Rita, Széles Iza, Váczi Eszter, Puskás Peti és Kowalsky is közreműködik az új CD-n. 

(forrás:zene.hu)
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger