.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....

Karácsonyi koncertekből nem lesz hiány!

Written By Tamas on 2015. november 20. | 15:36

Mint mindig, idén is erős lesz az év végi koncert-dömping. Összeállításunkban mindenki megtalálhatja a kedvére való stílust, és előadót.

december 16. Budapest Kongresszusi Központ: "Legyen Ünnep!" 
Igazi karácsonyi hangulattal, nagy slágerekkel várja a közönséget Varga Feri, Balássy Betti, Delhusa Gjon, Gáspár Laci, Kökény Attila, Varga Miklós, Demeter György és Vikidál Gyula.

december 16-17. Aréna: Ákos 
Az évet idén is a Papp László Budapest Arénában zárja Ákos: két este is színpadra lép zenekarával, hogy bemutassa a legújabb album dalait.

december 18. Aréna: Irigy Hónaljmirigy 
Az idén 25 éves formáció egy fergeteges jubileumi koncerttel szórakoztatja majd a rajongóit.

december 20. Pesti Magyar Színház: Mahó Andrea 
Mahó Andrea advent harmadik vasárnapján egy nem mindennapi előadásra készül, ahol az ünnepi hangulat egy varázslatos zenei élménnyel párosul. A legszebb ünnepi klasszikusok és a karácsony legvidámabb dalai, a Csendes Éj, Ave Maria, Fehér karácsony társaságában számos más sláger is elhangzik majd az este folyamán. 


december 20. Aréna: Caramel 
Molnár Ferenc Caramel jubilál: éppen tíz éve nyerte meg a Megasztárt. Ez alkalomból régi, és új dalokat énekel majd az Aréna színpadán. 

december 20. Művészetek Palotája: MüPa Klasszik 
A Klasszik Rádió koncertjén az évszakhoz és ünnephez kapcsolódó legkedveltebb dallamok csendülnek fel az Óbudai Danubia Zenekar előadásában. Szólót énekel: Malek Andrea és Éliás Gyula jr.

December 23. Budapesti Kongresszusi Központ: Takács Nikolas 
Az X-Faktor felfedezettje is ünnepi hangulatot varázsol majd a színpadra, ráadásul szimfonikus zenekarral érkezik!

december 26. Aréna: Ghymes 
A Ghymes dalaira a már jól ismert, sajátos stílus a jellemző, melynek meghatározója Szarka Tamás zenéje és irodalmi értékű szövegvilága. Ezt egészíti ki Szarka Gyula népzenei alapú szerzői zenéje. A Ghymes zene hat az értelemre, az érzelmekre és az érzékekre. A zene mélyről jön és erőt ad. A zenekar vallja, hogy az abban a pillanatban megszólaló élő muzsika energiája, varázsa a feltétele és záloga sikereinek.

december 27. Aréna: Kozmix 
A legendás diszkócsapat, a Kozmix újra megpróbálja bebizonyítani, hogy képesek megtölteni még az Aréna nézőterét.

december 27. Budapest Kongresszusi Központ: "Zene nélkül mit érek én?" 
Máté Péter és Cserháti Zsuzsa dalait énekli majd Egyházi Géza, Janza Kata, Csonka András és Szinetár Dóra.

december 27. Erkel Színház: Nyári Károly 
Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája, immár 10. alkalommal teszi varázslatossá hagyományos koncertjével a decemberünket, ezúttal az Erkel Színház falai között. Az év legexkluzívabb koncertje, egyedülálló hangzásával és monumentális színpadi látványával méltán várva-várt esemény az igényes zenét kedvelő közönség körében. vendégek: Malek Andrea, Szulák Andrea, Nyári lányok 

december 28. Aréna: Szekeres Adrien 
Meghitt hangulatú koncerttel készül az énekesnő. Ezúttal a Győri Filharmonikus Zenekarral lép az Aréna színpadára. A fiatal magyar karmester, Rácz Márton karmester vezénylésével szólaltatja meg leghíresebb dalait. 


december 29. Aréna: Fenyő Miklós 
A rajongók legnagyobb örömére idén ismételten megrendezik a Fenyő Ünnepet. Természetesen az előadásból nem maradhatnak ki a legnagyobb slágerek, mint a Rock and Roll Party, Hotel Menthol, Csókkirály, Limbó Hintó, Made in Hungária, de lesznek olyan dalok is, ami más alkalommal nem hallható. 

december 30. Aréna: Demjén Ferenc 
A tavalyi koncert ismét bebizonyította, hogy ő az az előadó aki évről-évre felejthetetlen élményt tud nyújtani a közönségnek. Az idei évben is készül meglepetéssel. Új programmal, új látványelemekkel várja a Demjén rajongókat, de természetesen a régi nagy slágerek most sem maradnak ki a műsorból.

december 30. Zeneakadémia: Palya Bea 
A méltán népszerű énekesnő az évet A NŐ című albumával zárja a Zeneakadémián.

január 01. Aréna: Mága Zoltán 
A hagyomány folytatódik! A világ legrangosabb színpadairól érkező sztárvendégek és hazánk legkiválóbb művészei várják Önöket Mága Zoltánnal és a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekarral!

január 2. Budapest Kongresszusi Központ: Kern András 
Az év első említésre méltó koncertjét a Vígszínház művésze, Kern András adja, vendégei pedig Hernádi Judit és Heilig Gábor lesznek.



Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger