.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , » Bicska Maxi újra színen!

Bicska Maxi újra színen!

Written By Tamas on 2015. március 20. | 12:18

A Vígszínház és a Szputnyik Hajózási Társaság koprodukciójában Kurt Weill és Bertolt Brecht legendás darabját, a Koldusoperát mutatta be Bodó Viktor rendezésében március 14-én. 

Bertolt Bercht 1928-ban írta meg a Koldusoperát, minden idők legszenvedélyesebb és legattraktívabb darabját, amelyhez Kurt Weill írt különleges dalokat. A mű világsiker lett, és kiállta az idő próbáját.
Bodó Viktor új rendezése a két társulat összjátékára épít, hiszen az előadásban tizenegy vígszínházi és nyolc szputnyikos színész dolgozik együtt. A produkcióban Bicska Maxi szerepében Mészáros Mátét láthatja a közönség, a Kolduskirályt Hegedűs D. Géza játssza, feleségét, Peacocknét pedig Börcsök Enikő alakítja. Számukra azért is nagy élmény a jelenlegi feladat, mert korábban már játszottak Gothár Péter Koldusoperájában, de Bodó Viktor rendezése különleges,  új kihívások elé állítja őket. Pollyt a Szputnyik fiatal színésznője, Pető Kata, a rendőrfőnököt pedig az ugyancsak szputnyikus Hajduk Károly alakítja. Kocsma Jenny Járó Zsuzsa és Lucy Réti Adrienn.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger