.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , , , , , » Újra koncertezik a 20 éves Cotton Club Singers!

Újra koncertezik a 20 éves Cotton Club Singers!

Written By Tamas on 2014. december 13. | 13:40

A Cotton Club Singers megalakulásának 20. esztendeje tiszteletére nagyszabású koncertet tart december 31-én Szegeden, majd január 12-én Budapesten, az Erkel Ferenc Színházban! 

Az eMeRTon-díjas zenekar öt évvel ezelőtt tartotta korszakzáró búcsúkoncertjét, amely óta nem volt önálló, nyilvánosan meghirdetett fellépése, de most, a jubileum kapcsán újra színpadra lép a csapat.

Az exkluzív környezetben, januárban megrendezendő koncerten fellép a zenekar négy legmeghatározóbb énekese: Kozma Orsi, Szűcs Gabi, Fehér Gábor és László Boldizsár mellett Zsédenyi Adrienn, vagyis Zséda is.

A műsor a legszélesebb skálán fogja bemutatni a csapat aktív tizenöt évét a legemlékezetesebb slágereken keresztül.
Egy ilyen este elképzelhetetlen a Sinatra, Ó Budapest, Abba-Jazz, Hofimánia slágerei ugyanúgy, mint a csapat első sikere a Négy Gengszter nélkül.

A Cotton Club Singers énekegyüttes 2009-ben alakult, az akkori tagok Szűcs Gabriella, Zsédenyi Adrienn, Kovács Péter és László Boldizsár voltak. Fehér Gábor belépése után lettek ismertek és népszerűek országszerte. Élő koncertek és televíziós fellépések követték egymást, majd 2001-ben Kozma Orsi váltotta a szólókarrierbe kezdő Zsédenyi Adriennt. 2007 januárjában újabb személyi változás történt, a két új női énekes Mezőfi Gabriella és Bartus Patrícia lett. 2008 nyarán kilépett az utolsó alapító tag, László Boldizsár is, ami után az együttes feloszlott. 



Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger