.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , » Szűcs Gabi új lemezzel jelentkezett

Szűcs Gabi új lemezzel jelentkezett

Written By Tamas on 2014. november 16. | 12:54

Régóta várt album jelent meg a Cotton Club Singers egykori énekesnőjétől, Szűcs Gabitól. 

A Tűsarkú lépteim című album 10 vadonatúj dalt tartalmaz, amelynek Gabi társszerzője is. 

Olyan zenei világot és koncepciót mutat be, amely a hazai zenei palettán újszerű hangot képvisel: újra felfedezi az ’50-es, ’60-as évek csodás „retrós” zenei világát. Keveredik benne az amerikai soul és a rock’n roll, az olasz és francia dallamok napsütötte életérzése. Táncolható, néha andalító, dallamos világ, korszerű hangzásba öltöztetve, ami jellegzetes színpadi világgal egészül ki.

A dalok felidézik a római utcák robogókkal teli lüktető forgatagát, a „dolce vitát”, az élet szeretetét. A CD dalai hol élesebben, hol lágyabban koppannak a hallgató szívében, a dalokon keresztül minden nő magára ismerhet a lemez hallgatása közben.

Szűcs Gabi így nyilatkozott az új lemezről:

“-Jó kis retrós lemez készült, ami inkább vagány csajos, mint érzelgős. Azt szeretném, ha egy régi, olasz vagy francia film jutna eszébe annak, aki a Tűsarkú lépteimet hallgatja.  Olyan, mint egy film tíz pici történettel.. Történetek, amelyek belőlem inspirálódnak de bárkié lehetnek. Nem akartunk az emberek arcába nagy igazságokat nyomni. A munkacíme Dolce Vita volt, ez elárulja a hangulatát!”

A Tűsarkú lépteim lemezbemutatója 2015. január 10-én 20.00 órakor lesz az Átrium Film-Színházban, melyet egy országos turné követ a tavasz folyamán a vidék nagyvárosaiban.

 

Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger