.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » » Keresztes felrobbantotta a SYMA Csarnokot!

Keresztes felrobbantotta a SYMA Csarnokot!

Written By Tamas on 2014. szeptember 21. | 1:35

Huszonöt éve a pályán, mindehhez ötven esztendős, de olyan energiával tolta végig a jubileumi koncertjét, mintha vulkán tört volna ki. Keresztes Ildikó a SYMA Csarnokban ünnepelte a kettős évfordulót, csaknem telt ház előtt.  

Nem indult egyértelmű jókedvvel a szombat esti koncert, hiszen az előzenekarként színpadra tolt Baricz Gergőék erősen megosztották a közönséget. Az X-Faktor felfedezettje saját bandájával próbálta bemelegíteni a nagyérdeműt, csupa AC/DC slágert játszva. Hiába voltak kifejezetten tehetségesek, nem jött be a népnek a produkció. A lelátóról minden egyes dal után üvöltve küldték haza az énekest, de így is jó háromnegyed órán át nem hagyta el a színpadot. Elől néhányan csápolva énekelték a jól ismert nótákat, míg hátul fütyültek, fujjoltak, és keresetlen szavakkal bombázták Gergőt taps helyett...
Aztán egyetlen pillanat alatt megszűnt a keserűség, mikor Ildi kilépett a színpadra, és belekezdett az első nótába. Ilyen szintű energiával itthon csak nagyon kevés előadó tud dolgozni. Több, mint két és fél órán át ontotta magából az énekesnő a slágereket, s a közönség nem tudta megunni. A feldolgozások (Valahol egy lány, Holnap, Szeress nagyon) mellé még Cserháti Zsuzsa is megjelent a kivetítőn, hogy együtt adják elő a Boldogság, gyere haza című örökzöldet.
Természetesen Ildikó saját slágerei is sorra felcsendültek, a Nem a miénk az ég-től, a Démon, aki bennem van-on, és az Egészen, mert félig nem tudom-on át, az aktuális Adj valamit-ig, és a Rómeóig.
Profi fénytechnikát kaptunk minden egyes nótához, a hangosítás is tökéletes volt, nem beszélve a zenekarról. 
Jöttek duettezni a "kereszt gyerekek" is, Király L. Norbi, Takács Nikolas, sőt, Wolf Katival is lenyomtak két olyan duettet, hogy beleremegtek a falak. Balázs Fecóval természetesen nem maradhatott el A csönd éve, amit szűnni nem akaró tapssal hálált meg a közönség. 
Ildi két dal között poénkodott a korával, a róla megjelent idióta cikkekkel, a pasi-ügyeivel, az X-Faktorral, és a Sztárban Sztárral is. 
Minden a helyén volt, minden egyben volt. Színtiszta ZENE, vérbő ROCK 'N' ROLL zengett a színpadról. Már majdnem éjfélt ütött az óra, mikor még a ráadás dalokat énekelte együtt a sok száz emberrel, és a közönségben ülő nagymamák is lelkesen tapsoltak a Tankcsapda, meg a Tina Turner feldolgozásra. 

Huszonöt év alatt rengeteg jó dalt énekelt már el Keresztes Ildikó, és nem is fért most mind fel a színpadra. 
Lehet sok mindent mondani erre a nőre, de a tények tények maradnak:
- 50 évesen ilyen formában lenni, nagy dolog!
- Így végigénekelni egy koncertet, nagy dolog!
- Ilyen energiával jelen lenni a színpadon, nagy dolog!
Adjon az ég még sok-sok boldog pillanatot Keresztes Ildikónak, hogy megoszthassa azokat a közönségével!



Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger