.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , » Peller Károly- Ez karácsony!

Peller Károly- Ez karácsony!

Written By Tamas on 2013. december 17. | 12:07

Megjelent Peller Károly legújabb albuma, Ez karácsony! címmel. A Budapesti Operettszínház színésze a megszokott karácsonyi slágerek mellett a saját kedvenceit énekelte lemezre.

Peller Károly immár 15 éve tagja a Budapesti Operettszínháznak. Rengeteg szerepben láthattuk, de bemutatkozhatott rendezőként is, 2012-ben a tatabányai Jászai Mari Színházban vitte színre a Régi nyár című operettet.

A korábbi két önálló lemezzel (Ez Operett!, Ez Operett! 2 - Kettecskén) ellentétben ez a CD sok szempontból újdonságot hoz. A legnagyobb változás, hogy nem operett dalokat tartalmaz, hanem mai, ismert és eddig Magyarországon kevésbé felkapott karácsonyi zenék szerepelnek az albumon.
Peller Károly hosszú hetekig válogatta a végleges számokat. Több olyan dal is szerepel a korongon, amely Magyarországon még sosem jelent meg sem eredeti nyelven, sem magyar fordításban. A premier dalokon kívül természetesen hallhatóak azok a slágerek is, melyek nélkül ma már nehéz lenne a karácsonyt elképzelni. A magyar szövegeket Náray Erika, Ullmann Zsuzsa, Müller Péter Sziámi, Galambos Attila és Peller Károly írták. 

Szenteste előtt egy nappal, december 23-án Peller Károly az Operettszínházban mutatja be egy látványos show keretében a karácsonyi korong zenei anyagát, táncosokkal és meglepetésvendégekkel.


Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger