.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , » Il Divo - A Musical Affair

Il Divo - A Musical Affair

Written By Tamas on 2013. november 7. | 10:41

Az Il Divo, a rekordokat döntő klasszikus crossover csapat, akik több mint 26 millió albumot adtak el világszerte, megjelentette hatodik stúdióalbumát „A Musical Affair” címmel. 

Az album megjelenésével egy időben, melyen olyan neves vendégművészek működnek közre, mint Barbra Streisand, Nicole Scherzinger, Kristin Chenoweth és Michael Ball, néhány Broadway fellépésre is sor kerül a Marquis Színházban Heather Headley közreműködésével november 7-i kezdettel.
Az „A Musical Affair” az Il Divo első, a Broadway show-k által ihletett dalválogatása, olyan musicalekből, mint Az Operaház Fantomja, a Carousel és a West Side Story. Az album az Il Divo védjegyének számító romantikus és érzelmekkel teli feldolgozásait mutatja be olyan szívből jövő klasszikusokkal többek közt, mint a „Some Enchanted Evening” (South Pacific), a „Bring Him Home” (A nyomorultak), vagy a „Tonight” (West Side Story).
Az Il Divo vadonatúj köntösbe öltöztette ezeket a rajongásig szeretett dalokat, és meghívott számos Broadway és pop művészt duett partneréül egyes dalokhoz. Ezek a top zenészek olyan dalokhoz adták tehetségüket, mint a „Music of the Night” (Az Operaház Fantomja) – élő duett Barbra Streisanddal; az „All I Ask Of You” (Az Operaház Fantomja) – duett Kristin Chenoweth-szel; a „Memory” (Macskák) – duett Nicole Scherzingerrel; és a „Can You Feel the Love Tonight” (Az Oroszlánkirály) – duett Heather Headley-vel.
November 7-én az Il Divo elindítja meghatározott ideig tartó élő koncertsorozatát a New York-i Marquis Színházban, mely az első alkalom lesz, hogy a négy tag egyszerre énekel a Broadway színpadán. 
Az „Il Divo - A Musical Affair: The Greatest Songs of Broadway Live” elnevezésű koncertsorozat a Broadway musicalek leghíresebb dalait vonultatja majd fel Carlos, David, Urs és Sebastien egyéni színházi tapasztalataiból merítve. Ezen felül a Tony- és Grammy-díj nyertes Heather Headley is közreműködik a showban az összes dátum alkalmával.
A show november 7-i debütálása mellett az Il Divo november 8-án, 9-én, 11-én, 12-én és 13-án fog fellépni a Marquisban. A quartett tagjai számára nem ismeretlen a musical színház: Carlos Mariust játszotta A nyomorultakban, amikor a show először bemutatkozott Spanyolországban 1993-ban, míg David Rodolfo szerepét játszotta a Broadwayen a La BohSme című showban 2003-ban, mely összesen 7 Tony-díj jelölést kapott később.


A MUSICAL AFFAIR dallista:
1. Memory (Featuring Nicole Scherzinger) - Italian & English
2. Can You Feel The Love Tonight (Featuring Heather Headley) - Spanish & English
3. Bring Him Home - Spanish
4. Tonight - English
5. All I Ask Of You (Featuring Kristin Chenoweth) - Spanish & English
6. Some Enchanted Evening - English
7. Who Can I Turn To? - Spanish
8. Who Wants To Live Forever - Italian & English
9. You'll Never Walk Alone - English
10. If I Ever Would Leave You - English
11. Love Changes Everything (Il Divo and Michael Ball) - English
12. The Music Of The Night (Barbra Streisand and Il Divo) – English
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger