.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , » Hat hét, hat tánc - a moziban is!

Hat hét, hat tánc - a moziban is!

Written By Tamas on 2013. július 13. | 11:13

Nálunk is óriási siker volt színpadon a Hat hét, hat tánc című darab, mely most a mozivásznat is meghódítja.

Budapesten forgatták a filmet, melynek rendezője Arthur Allan Seidelman, az operatőr pedig az Oscar-díjas Zsigmond Vilmos. Igazi sztárgárda érkezett hazánkba a forgatásra, hiszen a főszerepeket Gena Rowlands, Cheyenne Jackson, Julian Sands, Rita Moreno és Jacki Weaver alakítják. Feltűnik majd a filmben néhány hazai művész is: Margitai Ági, Márton András és Sugár Bertalan is kapott egy- egy kisebb szerepet.
Cheyenne Jackson az Instagram oldalán végig kommentálta az itt töltött heteket, így megtudhattuk, hogy imádja Budapest építészetét, ellátogatott Falusi Mariannék koncertjére, és a Mary Poppins című musicalre is. 

A film története szerint Lily, egy idős asszony táncórákat készül venni öregek otthonában lévő lakásában. A "Hat hét, hat tánc" tánciskola Michaelt utalja ki hozzá. A két idegen ember eleinte ellenségesen viszonyul egymáshoz, majd az órák elteltével egyre meghittebb és őszintébb barátság alakul ki közöttük. Rendkívül szórakoztató sztori barátságról, szerelemről, betegségről, arról, hogy milyen nehéz helyesen élni az életünket, és hogy csak egy igaz barát segíthet az elkövetett hibáink, illetve a régi fájdalmak és a magány elfeledésében...

Cheyenne Jackson és Gena Rowlands (fotó:Instagram)

Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger