.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , , , » Madonna ismét legyőzte Lady Gagát!

Madonna ismét legyőzte Lady Gagát!

Written By Tamas on 2013. május 20. | 13:32

Úgy tűnik, még mindig nem sikerül leszorítani a trónról a popkirálynőt. Madonna az idei Billboard díjkiosztón újra tarolt!

A legjobb turnéért járó díjak kategóriájában Madonna többek között a nagy riválissal, Lady Gagával küzdhetett meg, s végül az övé lett az elismerés, az MDNA elnevezésű koncertsorozatért.
Szintén győzedelmeskedett a legjobb dance-előadó, illetve a legjobb dance-album kategóriában, így 2013-ban Madonna 3 Billboard-díjat is hazavihetett. A fent említett MDNA turné DVD formában júniusban kerül boltokba.

A legnagyobb amerikai zenei magazin díjkiosztóján ezúttal Taylor Swift volt az abszolút győztes, aki 11 jelöléséből nyolcat díjra is váltott. Többek között ő lett az év énekesnője, illetve a Red című albumát is több kategóriában díjazták. 
Rihanna négy, Carly Rae Jepsen, Gotye, Justin Bieber, Nicki Minaj, a One Direction és Madonna három- három szobrocskát vihetett haza.
Az ünnepség legnagyobb vesztese ezúttal a Maroon 5 zenekar volt, akik 11 jelölésből mindössze egy díjat vehettek át. Britney Spears neve hétszer hangzott el az esélyesek között, ám egyszer sem sikerült győznie.

A gálán fellépett Prince, Jennifer Lopez, Justin Bieber, Selena Gomez, Chris Brown és Bruno Mars is, díjátadóként pedig színpadra lépett többek között Céline Dion, Kid Rock, Shania Twain, Miley Cyrus, Avril Lavigne és Kelly Rowland is.


Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger