.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , » Michael Bublé: To Be Loved

Michael Bublé: To Be Loved

Written By Tamas on 2013. április 23. | 10:00

Új albummal lepte meg rajongóit a swing ifjú hercege, Michael Bublé.

Megjelent Michael Bublé várva-várt új stúdióalbuma, a To Be Loved.  Az első kislemez az It’s A Beautiful Day, már dübörög a hazai rádiókban.

Az énekes legutóbbi albuma, a Christmas világszerte hétmillió, és hazánkban is kiemelkedően magas, 14 ezer példányban kelt el. A To Be Loved producere Bob Rock volt, a felvételek Vancouverben és Los Angelesben készültek. A lemezen feldolgozások mellett négy vadotanúj szerzemény található, melyek írásában is oroszlánszerepe volt az énekesnek. Az After All-ban – mely egyike a négy új számnak – a szintén kanadai Bryan Adams működik közre. 
Az új dalok mellett olyan feldolgozások is hallhatók a korongon, mint pl. a Bee Gees To Love Somebody-ja,  Dean Martin Nevertheless (I’m In Love With You)-ja, a Jackson 5 Who’s Loving You című korai slágere, Jackie Wilson To Be Loved-ja és az Elvis Presley klasszikus Have I Told You Lately.  Bublé egy duettet is énekel Reese Witherspoon színésznővel, mégpedig Frank és Nancy Sinatra Something Stupid-jában.
-Az új lemezem a szerelemről, a boldogságról, a mókázásról szól. Barátommal és régi munkatársammal, Bob Rockkal dolgozni ismét nagyon izgalmas volt, szerintem jó csapat vagyunk. Imádom a kiválasztott dalokat is. Az új számokon pedig megint fantasztikus zenészekkel dolgozhattam” – kommentálta Bublé.

Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger