.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , » A Mrs.Columbo nyertesnek érzi magát

A Mrs.Columbo nyertesnek érzi magát

Written By Tamas on 2013. február 7. | 13:12

Elindult az Eurovíziós Dalverseny magyar előadóját kiválasztani hivatott "A Dal" című műsor a Magyar Televízióban. Az első elődöntő legüdébb színfoltja kétségtelenül a Mrs. Columbo volt, melynek tagjai attól sem keseredtek el, hogy nem jutottak tovább.

-Nagyon örülünk, hogy egyáltalán részt vehettünk a műsorban, és a saját dalunk bekerült a 30 legjobb közé. - nyilatkozta a csapat frontembere, Galambos Dorina a verseny után.

Ez azért is nagy dolog a jazzy zenekar számára, mert a Mrs. Columbo indulásakor nagy slágereket dolgozott fel, formált saját képére, és még épphogy csak elkezdtek saját dalokat írni, már ilyen nagyszerű eredményt érhettek el.

-Azt gondolom, hogy a legjobban jöttünk ki az egészből, még annak ellenére is, hogy nem jutottunk tovább - folytatta Dorina. -Az elsődleges célünk az volt, hogy minél több embernek megmutassuk a saját zenénket, és ez sikerült is. Az árral szemben úsztunk a többi dalhoz képest, de ez volt a lényeg.

A koncertek egyébként is nagy szerepet játszanak a lányok életében, hiszen ott tudják megmutatni igazán, hogy mennyire profi zenészek, előadók. A Dalban való szereplésük pedig nem csak a média érdeklődését vonta magukra, de újabb fellépési lehetőségekkel is megkeresték őket azóta. 


Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger