.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , » Annát és Borit a karácsonyfa alá!

Annát és Borit a karácsonyfa alá!

Written By Tamas on 2012. december 9. | 10:25

Az idei karácsonyi CD-dömpingből magasan kiemelkedik a hazai klubélet két kiváló zenekarának új albuma. Az Anna and the Barbies Ánem! című korongja, illetve a Péterfy Bori & Love Band Fehér éjszakák címmel megjelent lemeze igazi ajándék lehet az igényes zenére vágyóknak.

Anna and the Barbies - Ánem!
Megjelent az Anna and the Barbies zenekar harmadik nagylemeze Ánem! címmel. Az albumon olyan dalok szerepelnek, mint a Kardos Horváth Jánossal rögzített Ünnepélyesen fogadom, a Kiss Tibor (Quimby) közreműködésével készített Márti dala, vagy a Négykézláb. A tizennégy dalt tartalmazó album a zenekar eddigi legérettebb anyaga lett. A hangulatok ezúttal is a mélabústól, a reménytelin át a felhőtlen jókedvig minden világba elvisznek minket, ahogy ezt már szintén megszokhattuk a zenekartól, természetesen Pásztor Anna dalszövegeinek tolmácsolásában.
Az új lemez teljes hanganyagát december 15-én a budapesti Old Man's-ben mutatják be a nagyközönség előtt. Az új dalok mellett természetesen felcsendülnek olyan közönség-kedvenc, fesztiváldalok és rádiós slágerek is, mint az Álmatlan, Gombóc, Nyuszika, Don’t fit in, Ördögre kacsintva, Teszt, Néha… 


Péterfy Bori & Love Band - Fehér éjszakák
A nemrég gyereket szült Bori olyan erővel ugrik vissza a rakenrolba, mintha mi sem történt volna. Az új lemez szövegei mámoros éjszakákról, menekülésekről és erős érzelmekről szólnak és biztosan találnak visszhangot a közönségben. „Mert a halál élve kell”. - Olyan, mint egy hajnali bolyongás története – mondja a lemezről Tövisházi Ambrus dalszerző-producer. - A 2B után ez egy jóval fókuszáltabb, energikusabb album, a zenék pedig minden eddiginél zajosabbak és kísérletezőbbek.
A budapesti lemezbemutató koncertjük december 15-én lesz, a Barba Negra Music Clubban.

Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger