.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , , , » Dolhai Attila Sopronban is hódít

Dolhai Attila Sopronban is hódít

Written By Tamas on 2012. augusztus 25. | 13:43

A tavalyi soproni szabadtéri premier után idén Bajára utazik a Budapesti Operettszínház csapata, ahol a "Csodálatos Baja" programsorozat keretén belül adják elő Schönberg és Boublil szuperprodukcióját, a Miss Saigont.

A Szépség és a Szörnyeteg németországi turnéja után augusztusban Bajára települnek a művészek és a stáb, ahol a legendás Miss Saigon előadást láthatják a nézők 24-én, 25-én és 26-án este, a Szentháromság téren. A szabadtéri produkciót nagyon várják a színészek és a műszaki stáb egyaránt.
Dolhai Attilának, aki Chris-t, az amerikai katonát alakítja az előadásban, nem ez volt idén az egyetlen szabadtéri előadása, hiszen július végén a Parasztbecsületben debütált Szegeden. - Szerencsésen jött ki, hogy a Parasztbecsület után a Miss Saigonnal zárom a nyarat, az operánál könnyebb műfaj a musical. Sopronhoz hasonlóan Baján is garantált lesz a jó hangulat, hiszen újra együtt lesz a saigonos csapat. Nagyon várjuk mindannyian, hogy ott legyünk, hogy felépüljön a hatalmas színpad. Mindent megteszünk, hogy az előadások minél jobban sikerüljenek. - mondta a színész.

A musical a húsz évvel ezelőtti premierje óta igazi legendává vált. A Miss Saigon egy kudarcra ítélt románcot mesél el a hetvenes évekbeli Saigonban, a vietnami háború idején. 
Az előadás főszereplője két musicalsztár, Dolhai Attila és Feke Pál. A professzor szerepében Szabó P. Szilvesztert és Mészáros Árpád Zsoltot, Kimként Vágó Zsuzsit és Dancs Annamarit, Ellenként Bordás Barbarát és Vágó Bernadettet, Thuy-ként Kerényi Miklós Mátét láthatja a közönség, Gigiként pedig ismét színpadra lép Csengeri Ottília, aki már a hazai premieren is ezt a karaktert alakította.  

fotó: Éder Vera

Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger