.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » » Húsz évet ünnepel a musical színésznő

Húsz évet ünnepel a musical színésznő

Written By Tamas on 2012. március 20. | 14:08

Tunyogi Bernadett jubileumi gálakoncertet ad az Uránia Nemzeti Filmszínházban március 22-én tizenhét művészbarátjával együtt.

A karrierjének 20. évfordulóját ünneplő színész-énekesnő Szulák Andreát, Csonka Andrást, Janza Katát, Feke Pált, Tunyogi Orsit, Koós Rékát, Serbán Attilát, Auth Csillát, Molnár Lászlót, Forgács Pétert, Szolnoki Pétert, Fehér Adriennt, Malek Andreát, Malek Miklóst, Csengeri Attilát, Berkes Gabriellát és Ullmann Zsuzsát kérte fel a közös műsorra. Velük az évek alatt együtt dolgozott és szoros baráti kapcsolatot is kialakított. Ő maga csak két dalt énekel el szólóban, a többit vendégeivel közösen adja elő, élő zenekari kíséret mellett.

– A koncert nem show lesz, bár a dalok között különböző riportok és az egykori, közös munkáinkról készült régi felvételek is színesítik a műsort- árulta el Bernadett. - Azonban nem ez a gála legfontosabb része, hanem az, hogy a barátaimmal felelevenítjük az elmúlt húsz év meghatározó pillanatait, olyan dalokkal, amelyek nemcsak nekünk, de a közönség számára is kedvesek.

Tunyogi Péter, a P.Mobil hajdani énekesének  lánya  a Magyar Rádió gyermekkórusában énekelt, majd felcseperedve a Színművészeti Egyetemen tanult. Számtalan pop-rock lemezen vokálozott, és énekhangját kölcsönözte több rajzfilmfigurának is; a Herkules, a Hamupipőke, a Pán Péter és az Alice Csodaországban szereplőinek. Az elmúlt két évtized számos színpadi szereppel is megajándékozta a színész-énekesnőt  (Evita, Valahol Európában, Pókasszony csókja, Jézus Krisztus Szupersztár, Nyomorultak, Jekyll és Hyde). 


Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger