.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , » Garas- a bővített kiadás

Garas- a bővített kiadás

Written By Tamas on 2012. február 29. | 1:58

Újra boltokba került a Daras Dezsőről szóló könyv, ám a bővített kiadásban szerepel két interjú a színészóriással, amelyekben összegzi pályafutását. A Duna International Könyvkiadó gondozásában még 2004-ben jelent meg az eredeti kiadvány, melyet szerzőként a már szintén elhunyt két remek újságíró, Molnár Gál Péter és Albert Györgyi mellett Kőháti Zsolt illetve Marshall Éva jegyez.  
 
A könyv a nemrégiben távozott művész életét, munkásságát öleli fel a kezdetektől napjainkig. Pályatársak, barátok, ismerősök nyilatkoznak a művészről, de ő maga is interjút ad a könyvben.
Marton László: "... a legnagyobb formátumú színészek egyike, akivel valaha találkoztam, vagy akit rendeztem. Garas kivételes tehetségű művész, aki mind a mai napig megőrizte nyitottságát és maximalizmusát.
Farkasházy Tivadar: "Sose hallottam tőle viccet; a külleméről pedig azt mondta, ha Hollywoodban ismernék, minden filmben szerepelhetne. Igaz, csak villanásnyit, hiszen nem tud jól angolul. Ám a producerek ilyen pónemet nem szívesen hagynak ki egy produkcióból sem.
Hegedűs D. Géza: "Vele játszani, varázslatos! A partnerei folyamatosan azt érzik: kíváncsi rájuk, szüksége van az állandó kontaktusra, hiszen elemi, önző érdeke, hogy belőlük táplálkozva tudja építeni a saját szerepét.
Lehoczky Zsuzsa: "...nagyon jóképű volt fiatalnak is. Azért mondom , hogy fiatalnak is, mert most is nagyon sármos a szép, ősz hajával. Tele van a tekintete gondolattal, lélekkel, szóval nagyszerű ember."
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger