.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » »

Written By Tamas on 2012. január 31. | 15:05

Zséda új klipje
A készülő (már az ötödik) album előfutáraként érkezett Zsédenyi Adrienn Legyen úgy! című dala.  Az ütős nótához klip is készült, tucatnyi vizes fiatallal...



A legfrissebb nemzetközi trendet követő, ám mégis nagyon Zsédás dal született Létray Ákos és Moldvai Márk műhelyében. A szöveg Geszti Péter tollából szaladt ki, és lett éppen olyan tökéletes, mint a Fekete Rúzsé.
A dalhoz, ami egyébként debütálása óta folyamatosan jelen van a legjátszottabb dalok listáján elkészült a videoklip is. Indián és Zséda olyan képi világot álmodtak, amiben életre kelhet a vágy és szenvedély. Zséda még a jellegzetes nyuszifüleket is magára öltve, modern szerelem angyalként hódít a képen, de láthatjuk őt egy speciális trükknek köszönhetően talpig vízruhába öltözve is. Érdekessége a klipnek, hogy Zséda, aki az egyik ásványvíz márka első magyarországi arca volt, azokat a fiatalokat hívta meg a klipbe szereplőnek, akik a tavalyi évben elnyerték a vízarca címet.
A videót karácsony előtti nap forgattuk, mikor Indián kimondta, hogy végeztünk, mindenkinek köszönöm a munkát, akkor ugrott éjfélre az óra mutatója, és köszöntött ránk az Ünnep. Úgyhogy ez az én karácsonyi ajándékom. És bár a „nyuszis magazin” felkérésének soha nem tettem eleget, a Legyen úgy kedvéért mégis nyuszilány lettem”- mondta az énekesnő.

Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger