.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » »

Written By Tamas on 2012. január 31. | 15:05

Zséda új klipje
A készülő (már az ötödik) album előfutáraként érkezett Zsédenyi Adrienn Legyen úgy! című dala.  Az ütős nótához klip is készült, tucatnyi vizes fiatallal...A legfrissebb nemzetközi trendet követő, ám mégis nagyon Zsédás dal született Létray Ákos és Moldvai Márk műhelyében. A szöveg Geszti Péter tollából szaladt ki, és lett éppen olyan tökéletes, mint a Fekete Rúzsé.
A dalhoz, ami egyébként debütálása óta folyamatosan jelen van a legjátszottabb dalok listáján elkészült a videoklip is. Indián és Zséda olyan képi világot álmodtak, amiben életre kelhet a vágy és szenvedély. Zséda még a jellegzetes nyuszifüleket is magára öltve, modern szerelem angyalként hódít a képen, de láthatjuk őt egy speciális trükknek köszönhetően talpig vízruhába öltözve is. Érdekessége a klipnek, hogy Zséda, aki az egyik ásványvíz márka első magyarországi arca volt, azokat a fiatalokat hívta meg a klipbe szereplőnek, akik a tavalyi évben elnyerték a vízarca címet.
A videót karácsony előtti nap forgattuk, mikor Indián kimondta, hogy végeztünk, mindenkinek köszönöm a munkát, akkor ugrott éjfélre az óra mutatója, és köszöntött ránk az Ünnep. Úgyhogy ez az én karácsonyi ajándékom. És bár a „nyuszis magazin” felkérésének soha nem tettem eleget, a Legyen úgy kedvéért mégis nyuszilány lettem”- mondta az énekesnő.

Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger