.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....

Written By Tamas on 2012. január 15. | 16:13

Vacsorás előadások a Hűvösvölgyben!
Miközben a pesti oldalon, sajnos, kőszínházak a létükért aggódnak, és remélik, nem szűnnek meg, ezalatt Budán, a Hűvösvölgyben egy új színházi játszóhely és forma bontogatja szárnyait!


Gasztro Színház a Hűvösvölgyi Vigadóban, amely magában foglalja azt az élményt, hogy egyszerre vacsora, ebéd vagy uzsonna, fűszerezve igazi színházi programmal! A Gergely Theáter előadásai közül januárban három felnőtt előadás várja a gourmandokat… Minden színházi esthez megfelelő menüsor választék tartozik.

Marc Camoletti: Francia négyes, avagy négyen a kanapén című, fetrengős-röhögős vígjátékához franciás ételek, italok. Főszerepben Harsányi Gábor, Németh Kristóf, Szabó Máté, Szabó Zsófi és Gregor Bernadett.
Bernard, a jó nevű ügyvéd válófélben van fogorvosnő feleségétől Jacquelintól.
Közös lakásukat elfelezve élnek, ahol Viktor, a komornyik próbálja féken tartani az indulatokat és közben kiszolgálni az urat és úrnőt! A férjnek megérkezik a szeretője, aki egy csinos, fiatal modell: Bubble, de kisvártatva betoppan a lakásba a feleség újdonsült hódolója Robert is. És elkezdődik a kalamajka!!!!





A Palika című zenés retroesthez természetesen Szécsi Pál kedvenc ételei kerülnek az asztalra, amelyekről Szécsi Katalin, az énekes nővére mesél majd, Gergely Róbert pedig a híres Szécsi-slágerekkel idézi meg Palika életét. A nagy sikerű zenés darab, melyet Pozsgai Zsolt írt és rendezett, bejárta az országot és maradandó élményt szerzett mindazoknak, akik mind a mai napig szeretik Szécsi Pált és dalait! Ismét felcsendülnek a nagy slágerek: Csak egy tánc volt, Violák, Távollét, Én édes Katinkám... miközben sok személyes visszaemlékezés, dokumentum, filmbejátszás és egyéb más érdekesség látható, hallható.

A gyerekek számára a Csipkerózsika című mesemusical, illetve Patai Anna főszereplésével a Bőrönd mese című zenés produkció lehet vonzó, amely vagy ebéddel, vagy uzsonnával várja a családokat hétvégente.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger