.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....

Written By Tamas on 2012. január 19. | 0:02

Úton a csúcsra: Puskás Péter
Nem minősül már pályakezdőnek, mégis, a szemtelenül fiatal kora kapcsán belefér a rovatba Puskás Peti. A 2005-ös Megasztár idején még senki sem gondolta komolyan, hogy ez a srác bekerül a legnagyobb színészek mellé a musical világban.


A tehetségkutató műsor kapcsán számtalanszor megkapta, hogy hamiskás, bizonytalan a hangja, ehhez képest a közönség imádta, és nekik volt igazuk: Peti még mindig jelen van, sőt, egyre feljebb lépked a létrán. Könnyűzenei karrierje is szépen alakul (most például az Eurovíziós Dalfesztiválra benevezett sok száz dal közül az ő nótája is bekerült a legjobb húszba!), sorban játsszák a zenetévék a klipjeit, de ennél is fontosabb, hogy lassan felnő a színházhoz is. 
Puskás Petire nem lehet a szakmából rossz szót hallani; illemtudó, tisztességes, művelt, és olyan alázattal van a "profik" felé, ami mindenképpen dicséretes.

2006-ban Peti megkapta az 56 csepp vér című musicalben Genya szerepét. Az előadásból mozifilm is készült.
Kis kitérő következett a szappanoperák világába, a TV2 Jóban Rosszban című napi sorozatában kapott komoly szerepet, majd visszatért a színpadra a Szent István- egy ország születése című rockoperában, Szent Imreként. Szolnokon játszhatta az első kőszínházi szerepét, az Oliver! című zenés darabban, amit a Madách Színház-béli József és a színes szélesvásznú álomkabát című Webber musical főszerepe követett.
Tímár Péter Casting minden című habkönnyű filmjében is játszott, illetve  Made in Hungária moziverziójában is szórakoztatta a közönséget. 2008-ban már Kecskeméten énekelte a Rádiós dalait A padlásban, melyért még kitüntetést is kapott.
Nincs megállás az ifjú színész számára, hiszen zsinórban olyan zenés darabokban állhatott színpadra, mint a Szegény gazdagok, A nyomorultak, a Robin Hood, az Egy bohém rapszódiája, vagy éppen az Avenue-Q.

Itt tart most Puskás Peti, de egészen biztosak lehetünk abban, hogy a következő évtizedek is a színpadon találják majd ezt a srácot, és egyre nagyobb, szebb szerepeket játszhat- énekelhet el.




Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger