.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....

Written By Tamas on 2012. január 21. | 14:18

"Itt láthatod Bajor Gizit!"
A színház, a múzeum és a legmodernebb technika találkozik egymással csütörtöktől a budapesti Bajor Gizi Színészmúzeumban a Ki látta Bajor Gizit? című kiállításon.

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem média design szakos diákjainak kiállítása interaktív elemekkel próbál a Bajor Gizi Színészmúzeum állandó kiállításával játékos párbeszédet kezdeményezni - közölte a múzeum .
A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem és az ELTE hallgatóinak közreműködésével létrejött tárlat látogatói a legmodernebb technikai eszközök segítségével, játékos formában ismerkedhetnek meg az anyaggal. Zenélő kottákból Nemes Nagy Ágnes és Novák János Bors néni-dalai csendülnek majd fel, a kinect technikával - amely nem más, mint egy nagyon érzékeny mozgásérzékelő - élővé varázsolt képeket vetítenek a kiállítótér falára.A kiállítás a hangulatos budai villa eddig rejtett alagsorába is bepillantást enged és az állandó kiállítás is új titkok felfedezésére invitálja a látogatókat. A kiállítás a múlt legendás színházi művészei, valamint a régi korok előadásai iránt szeretné felkelteni a fiatalok érdeklődését.
Mai előadásokat tekinthetnek meg a nézők olyan perspektívából, amelyet soha nem láthattak. A Bajor-villát akár egy kutya kalauzolásával is végig lehet járni, egy híres darab régi és mai rendezésének mondataiból összeállhat egy új előadás és ha jól fülelünk hallhatunk pletykákat a "szomszéd öltözőből", és talán az is kiderül, ki látta Bajor Gizit? - olvasható az ajánlóban.

A tárlat február 26-ig várja a látogatókat.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger