2011. december 12.

D.Tóth Kriszta meghozta a karácsonyt!

Wolf Katival, Szekeres Adriennel, Pély Barnával és Roy-jal köszönti az ünnepet D.Tóth Kriszta. A bensőséges hangulatú klip a DTK show-hoz készült, de nyugodtan lehetne 2011 hazai karácsonyi himnusza is, hiszen idén egyedül ez a felvétel emelkedik ki a zúzmarás dömpingből.


D. Tóth Kriszta – ahogy még sose láttuk. Új szerepben tért vissza Magyarország egyik legkedveltebb televíziós személyisége. A kedd esténként az m1-en jelentkező DTK – D. Tóth Kriszta Show a talkshow műfaját hozta vissza a képernyőre. Az egykori híradós, brüsszeli tudósító és meseíró önálló szórakoztató műsora olyan, mint Kriszta maga: kedves, barátságos, jókedvű, tartalmas és érdekes. Nem szemtelen, de nem is udvariaskodó. Nem tudományos, nem unalmas, de nem is közönséges vagy hivalkodó. Magyar és külföldi sztárvendégeivel és civil példaképekkel, megindító vagy éppen mulatságos sztorijaival a DTK Show pontosan az, amit a talkshow jelent: egy magával ragadó showműsor őszinte beszélgetésekkel, valódi történetekkel. 
Jó volt látni Kriszta vendégeként a mostanában főként Amerikában tartózkodó Kamarás Ivánt, vagy a  bulvárlapok elől okosan elrejtőző Csányi Sándort. Szulák Andrea is bensőségesen csevegett a kisgyermekéről, de a Zorán- Hegyi Barbara páros is szerethető volt a DTK kanapén. 
A műsorvezető egészen korán gondolt az ünnepekre, és megkérte néhány zenészünket, hogy énekeljenek egy közös karácsonyi dalt. A végeredmény már el is készült, és a Karácsonyi álom című szerzemény évek óta az első szerethető, és könnyen emészthető ünnepi nóta, mely nem csöpög a sziruptól. Szekeres Adrien, Wolf Kati, Pély Barna, és Roy látható a szintén remekül sikerült klipben, melyben természetesen D.Tóth Kriszta is feltűnik. A dalt szerzőként a Balázs Ádám- Pély Barna- Zöldi Gergely trió jegyzi, a klipet Indián rendezte.