.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , , , , » Stohl és Kamarás is beáll A Játékkészítőbe

Stohl és Kamarás is beáll A Játékkészítőbe

Written By Tamas on 2015. november 9. | 21:46

Nem csupán a helyszín újul meg, de a színész- és alkotógárda is bővül, változik, illetve öt új dal is felcsendül majd a musicalben. 
A szereposztás ismét parádés: ezúttal A Játékkészítő címszerepét Stohl András játssza, rajta kívül Kamarás Iván és a Vastag Testvérek állnak be új szereplőként Oroszlán Szonja, Nagy Feró, Hajdu Steve, Szabó Győző és Radics Gigi mellé.

„-Tavaly sokat hallottam A Játékkészítőről, nem is lehetett nagyon megkerülni, hisz' szinte minden erről szólt, de eléggé elfoglalt voltam ahhoz, hogy alaposabban odafigyeljek rá" – mesélte Stohl András„Amikor felmerült a nevem, beszéltem többekkel, Hajdu Steve-vel és Szabó Győzővel is, akik megerősítettek abban, amit gondoltam, hogy sok lehetőség van ebben a darabban. Ráadásul megismerve a megújulás elemeit, biztos vagyok benne, hogy meghatározó élményt nyújtunk majd kicsiknek és nagyoknak egyaránt."
A Játékkészítő története arról mesél a mai gyerekeknek, akik gyakran belefeledkeznek a lélektelen videojátékokba, hogy a fantázia világában is számos érdekes és izgalmas történettel találkozhatnak. Sőt a régi idők meséinek segítségével akár új barátokra tehetnek szert.
Az előadás egyszerre lesz interaktív mesés kaland, amiben a színház, a zene, a tánc, a cirkuszművészet, valamint a lenyűgöző vizualitás különleges egysége keveredik.

A Játékkészítő története arról mesél a mai gyerekeknek, akik gyakran belefeledkeznek a lélektelen videojátékokba, hogy a fantázia világában is számos érdekes és izgalmas történettel találkozhatnak. Sőt a régi idők meséinek segítségével akár új barátokra tehetnek szert. A kicsiknek és nagyoknak egyaránt szóló pop-show-musical a fergeteges színészgárda mellett egyedülálló látványvilággal ragadja ki a nézőt a realitásból. Ennek egyik meghatározó eleme a 3 dimenziós fényfestés (3D mapping) lesz, ami egyszerre nyűgöz le és repít el egy csodákkal teli mesébe. Sőt a nézők, ebben a varázslatos világban aktív részeseivé is válhatnak a történetnek...

A musical Böhm György rendezésében a SYMA csarnokban december 26-27-28-29-én lesz látható.


Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger