.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , , » Újra moziban a lények!

Újra moziban a lények!

Written By Tamas on 2015. január 10. | 11:55

Január 15-től a Corvin moziban látható James Cameron 1986-os filmjének rendezői változata. 15 perccel lett így hosszabb a Bolygó neve: Halál, melyen még ma is fogcsikorgatva izgulhatunk.

A nyolcadik utas: a Halál sztorija úgy ért véget, hogy Ripley (Sigourney Weaver) az utolsó pillanatban megmenekül néhány társával a rémséges fenevadak elől... 57 évvel később egy mentőhajó talál rá. Hazaérkezvén megtudja, hogy annak idején egy emberi kolóniát telepítettek arra a bolygóra, ahol megtámadta őket az ismeretlen szörnyeteg. Miután a földi kutatóbázis minden kapcsolatot elveszített az odatelepített emberekkel, Ripley-t egy sereg felfegyverzett harcos kíséretében visszaküldik a távoli bolygóra, hogy egyszer s mindenkorra leszámoljanak a félelmetes idegennel és megmentsék a túlélőket. De a landolás után nem sokkal elszabadul a pokol...

Carrie Henn mindössze 9 éves volt, amikor James Cameron kiválasztotta A bolygó neve: Halál című film egyik főszerepére. Ő alakította a kislányt, akit Ripley megment. Carrie azonnal elnyerte a a Saturn-díjat, mint a legjobb gyermek szereplő, ám hiába indult ígéretesen a karrierje, soha többé nem szerepelt filmben! A ma már 39 esztendős anyuka lediplomázott, és tanárnőként dolgozik Floridában. Ha hívják, örömmel elmegy az Alien-filmek rajongóinak találkozóira, de megfogadta, hogy többé nem forgat.






 
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger