.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , » Tehetségkutatóban tér vissza a musical sztár!

Tehetségkutatóban tér vissza a musical sztár!

Written By Tamas on 2014. november 10. | 11:34

A hajdani Rock Színház közönsége bizonyára meglepődött, mikor a TV2 új tehetségkutatójában látta viszont egykori kedvencét, Udvarias Annát.Sikeresen továbbjutott a Rising Star című tehetségkutató első élő adásán Udvarias Anna.  A színész- énekesnő a fiatalok számára ismeretlen lehet, pedig számtalan főszerep van már mögötte. 1987- ben az Artistaképzőn végzett mint revütáncos, majd elvégezte a Színház és Filmművészeti főiskolát. Alapító tagjai között volt a Rock Színháznak. Emlékezetes alakítást nyújtott a Rémségek kicsiny boltja című musical Audreyjaként, játszott a Nyomorultakban, a Jézus Krisztus Szupersztárban, a Rock Odüsszeiában, a Dorian Grayben, a Sztárcsinálókban, a West Side Storyban, az Anna Kareninában, a Miss Saigonban, A muzsika hangjában, a Jekyll & Hyde-ban, és nagyszerűen énekelte az Evita címszerepét. 

A Rock Színház sátrának lebontása után a Budapesti Operettszínházban, a Budaörsi Színházban, és a Körúti színházban kapott szerepeket, és több tucat filmben szinkronizált. A világhírű Pocahontas című Walt Disney rajzfilmben is ő énekelhette magyarul a betétdalokat.

Tavaly a Titkok és szerelmek című TV-sorozatban tért vissza Zsóka szerepében, most pedig a Rising Starban mutatja meg, hogy mit is tud valójában.


Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger