.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , » Lakatos Levente újabb sikerszagú regénye

Lakatos Levente újabb sikerszagú regénye

Written By Tamas on 2014. december 13. | 13:40

Megjelent Lakatos Levente legújabb regénye, mely az Aktus címet viseli. Az Aranykönyv, és KultúrZsiráf- díjas szerző ezúttal is az olvasó idegszálait teszi próbára, egy erotikus thrillerben.


A tragédia, amelyről egyikük sem tehet, mégis az árnyékában kell élniük. A kegyetlen igazság, amely mindkettejüket egyszerre roppanthatja össze. És a visszavonhatatlan ígéret, amely garantálja, hogy találkozásukkor fény derül a titokra.

Anna, a húszas évei elején járó táncterapeuta életcélja, hogy segítsen sebzett lelkű embertársain. Lélektánc névre keresztelt kurzusának ajtaja mindenki előtt nyitva áll, ám a jóhiszeműségével visszaélnek. Egy este titokzatos fiatal férfi érkezik a foglalkozásra, megjelenése fenekestül felforgatja Anna nyugodt életét. Pedig ekkor még nem is sejti, hogy Richárd súlyos titka az ő múltját, jelenét és jövőjét is alapjaiban írja át. Szenvedélyes kapcsolatuk időzített bomba, amely azonban nem csak egyszer robban…

A Dr. Lengyel-sorozat harmadik kötete emberi mohóságról, sóvárgásról és vétkekről szól – szigorúan 18 év feletti olvasóknak.

A könyv megrendelhető az ALÁBBI LINKEN.  

Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger