.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....

Budapesten is Mamma Mia!

Written By Tamas on 2014. szeptember 22. | 17:56

A nagy sikerű szegedi premier után, szeptember 26-tól Budapesten is dübörög a Mamma Mia! musical.

A Mamma Mia! eredeti produkcióját először Londonban vitte színre Judy Craymer, Richard East és Björn Ulvaeus, aki egyébként a világhírű ABBA együttes egyik tagja volt.
Valószínűleg a jól ismert melódiáknak köszönhető elsősorban, hogy Londonban a mai napig telt ház előtt játsszák az előadást, de talán a 2008-as film is közrejátszik abban, hogy még mindig érdekli a közönséget a produkció.
Meryl Streep, Julie Walters, Pierce Brosnan és Colin Firth is dalra fakadt a számtalan díjra jelölt, bár sokak szerint erősen cukorszirupos filmben, s most végre magyarul is felcsendülhetnek a már- már unásig ismert ABBA slágerek.

A Madáchban Donna szerepében Kováts Kriszta, Gallusz Nikolett és Koós Réka áll majd színpadra, hiszen jól bevált szokásként hármas szereposztás készült a produkcióhoz. Rajtuk kívül olyan neves művészeket is láthatunk, mint Sasvári Sándor, Szerednyey Béla, Sáfár Mónika, Stohl András, Hajdu Steve, Ladinek Judit vagy Détár Enikő.

Szirtes Tamás rendező a világon elsőként kapott engedélyt arra, hogy az eredetitől eltérő módot állítsa színpadra a darabot.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger