.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , » Streisand 12 pasit szedett össze!

Streisand 12 pasit szedett össze!

Written By Tamas on 2014. augusztus 20. | 15:59

A Columbia Records bejelentette Barbra Streisand következő kiadványát „Partners” címmel, mely 2014. szeptember 15-én jelenik meg, rajta 12 utánozhatatlan új Streisand duettel a világ legnagyszerűbb férfiénekeseivel.




Az inspiráló új zenei párosítások a „Partners”-en olyan neveket vonultat fel, mint Andrea Bocelli, Michael Bublé, Kenneth ‘Babyface’ Edmonds, Jason Gould, Josh Groban, Billy Joel, John Legend, John Mayer, Lionel Richie, Blake Shelton, Stevie Wonder, és egy lélegzetelállító virtuális duett is hallható lesz a rock’n’roll Királyával, Elvis Presley-vel. Az új album, melynek executive producere Ms. Streisand és Jay Landers, producere Babyface és Walter Afanasieff.

A „Partners” 12 dalból áll, melyek legtöbbje Streisand klasszikusnak számít. Olyan dalok hallhatók majd, mint a „New York State Of Mind” Billy Joellel, az „It Had To Be You” Michael Bubléval, a „Come Rain Or Come Shine” John Mayerrel, a „Love Me Tender” Elvis Presley-vel, a „The Way We Are” Lionel Richie-vel, a „What Kind Of Fool” John Legenddel, a „People” Stevie Wonderrel, az „I Can Still See Your Face” Andrea Bocellivel, az „Evergreen” Babyface-szel, valamint Streisand első stúdióban rögzített duettje fiával, Jason Goulddal a „How Deep Is The Ocean” című dalban.

Barbra Streisand egész karrierje során mindig önzetlenül osztotta meg a mikrofont és a rivaldafényt, hogy elkészítse a zene történelem legvarázslatosabb duettjeit. Barbra új szintre emelte az összehasonlíthatatlan énekstílusok és kifogástalan dalválasztás párosításának fortélyát, mellyel a duett műfajt a közreműködés művészetének csúcsává változtatta. Már több mint hat évtizede kapcsol össze láthatatlanul rendkívüli pillanatokat – mind élőben, mind a stúdióban – elismert művekké, mely páratlan a populáris zenében.

Streisand jelenleg a legtöbb albumot eladott énekesnő a történelemben, és az egyetlen nő, aki szerepel a Minden idők Top10 Legtöbbet Eladott Előadók listáján, ahol a „Partners”-en is duettet éneklő Elvis Presley is szerepel. Ms. Streisand 51 arany, 30 platina és 13 többszörös platinalemezt készített karrierje során, melyek közül kilenc volt #1, és ő az egyetlen előadóművész, akinek öt egymást követő évtizedben is volt #1 albuma.

A szórakoztatás számos területén elismert ikonként Ms. Streisand példa nélkül álló eredményeket ért el mint énekesnő, színpadi- és filmszínésznő, koncert előadó, filmproducer, filmrendező, szerző és dalszövegíró. Kiváló karrierje során két Oscar-díjjal, öt Emmy-díjjal, tíz Golden Globe-díjjal, nyolc Grammy-díjjal, egy különleges Tony Awarddal az 1970-es évek sztárjaként, és két Cable Ace Awarddal jutalmazták, így ő az egyetlen művész, akinek erőfeszítéseit minden területen díjjazták. Ms. Streisand átvehette az Amerikai Film Intézet Életműdíját, a National Endowment for the Arts Medalját, két Peabody-díjat, egy Grammy Életműdíjat és egy Grammy Legenda Díjat. Streisand az első filmrendező, aki megkapta a Kennedy Center Honorst.


“Partners” dallista:

1.       It Had To Be You                                with Michael Bublé
2.       People                                                 with Stevie Wonder
3.       Come Rain Or Come Shine                with John Mayer
4.       Evergreen                                           with Babyface
5.       New York State Of Mind                     with Billy Joel
6.       I’d Want It To Be You                          with Blake Shelton
7.       The Way We Were                              with Lionel Richie
8.       I Still Can See Your Face                    with Andrea Bocelli
9.       How Deep Is The Ocean                     with Jason Gould
10.     What Kind Of Fool                               with John Legend
11.     Somewhere                                         with Josh Groban
12.     Love Me Tender                                  with Elvis Presley
 
 
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger