.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , » Mókus új zenekarral koncertezik

Mókus új zenekarral koncertezik

Written By Tamas on 2014. április 30. | 20:19

2014. május 15-én 20.30-tól a Fogasházban lesz a Werk Akadémia végzős zenei menedzsereinek vizsgakoncertje. A sztárfellépő Szirtes Edina Mókus és az új, Sz.E.M elnevezésű zenekara. A formáció ekkor mutatkozik be először a nyilvánosság előtt.
 "Gondolattal, hittel, szeretettel. Zene. Mindenből merítős, nem kitalált akarós, skatulyázós vagy divatozós, esetleg menőzős vagy felvágós. Kizárólag zenézős” – jellemzi Mókus új formációja műfaját.  A hegedűművész-énekesnő rengeteg zenekarral dolgozik, de saját zenei hangjának, egyéni útkeresésének jegyében már egy jó ideje építi zenekarát. Lackfi János író Mókust a hazai világzenei színtér egyik legrendhagyóbb figurájaként, elsöprő természeti jelenségként jellemzi: “Róla nevezném el az első magyar hurrikánt, Katrina és Sandy hazai rokonát.”A koncert fellépői: Szirtes Edina Mókus (hegedű, ének), Fellegi Anna (hegedű), Haraszti Kriszti és Hegyaljai-Boros Zoltán (brácsa), Kertész Endre (cselló), Hámori Máté (gitár) és Födő Sándor Fodo (dob)

A koncert napján 19 órától Takarásban címmel, a Werk végzős képzőművészeti menedzserei által rendezett pop-up vizsgakiállítást nyitják meg a Fogasház Galériájában.A belépés ingyenes.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger