.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , » Szülinapi buli Papadimitriu Athinával

Szülinapi buli Papadimitriu Athinával

Written By Tamas on 2014. január 30. | 9:00

2014-ben kerek születésnapot ünnepel Athina. Örömét szeretné országszerte, egész évben megosztani a közönséggel.

A „Tengerről tengerre” színház, koncert - magyar, görög, spanyol, francia, olasz történeteket mesél el, prózában, versben, zenében és táncban. Teszi mindezt a személyiség erejével, kihasználva a színház illetve környezet adta lehetőségeket.
Az előadó Papadimitriu Athina, görög származású magyar színész-énekesnő. Magyarországon rendkívül elismert, számtalan főszerepben aratott sikert (Elektra, Júlia), de olyan nagy sikerű musicalekben is szerepelt, mint a Sakk, A nyomorultak, a Jézus Krisztus Szupersztár, a La Mancha lovagja, a Rock Odüsszeia, az Abigél, a Dorian Gray, a Mozart!, vagy a Sztárcsinálók. Emellett vendégszerepelt Görögországban is és eljátszotta többek között Melina Mercouri szerepét, egy a róla írt darabban.
A két részes műsor az egyes műveket szituációba ágyazva mutatja be, melyet erősít a tánc nyelve, többször párhuzamos síkon fut a mű prózában és táncban megelevenítve. Népszerű slágerek a Latin érintés és a Végtelen érintés című albumok dalai, de felcsendülnek eddig meg nem jelent számok is. A nagysikerű latin-amerikai dalokat tartalmazó CD számai mellett magyar (Cserháti Zsuzsa, Charlie, Máté Péter) és Gipsy Kings slágerek átdolgozásai hangzanak el.
Először ismerkedhetnek meg ilyen előadásban a görög kultúra darabjaival, autentikus és modern zenei világával. Athina feleveníti egy görög taverna helyszínén egykori nagy szerepét, és Melina Mercouriként jelenik meg.
Tulajdonképpen egy határok nélküli utazás részese a néző.

Athina nagy szülinapi bulijának budapesti állomása:
Február 22. (szombat) Belvárosi Színház

Ahhoz hogy te is ott lehess a koncerten, nincs más dolgod, mint hogy válaszolj a következő kérdésre. A választ küldd el a kulturzsiraf@gmail.com címre legkésőbb február 15-ig. A helyes megfejtők közül egy valaki páros belépőt nyer az előadásra! 
 - Melyik szerepet játssza Papadimitriu Athina az Abigél című musicalben?
a.) Horn Mici             b.) Erzsébet testvér         c.)Zsuzsanna testvér




Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger