.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , » Koncz Zsuzsa az Arénában

Koncz Zsuzsa az Arénában

Written By Tamas on 2014. január 10. | 21:20

Kilenc elsöprő erejű sportcsarnoki koncert után Koncz Zsuzsa ezúttal tizedszer lép az Aréna színpadára, ezzel hazánk egyetlen olyan női előadója, aki sorozatban ennyi megakoncertre vállalkozik. Az biztos, hogy a 10. Jubileumi Nagykoncert méltó lesz példátlan pályafutásához.

Koncz Zsuzsa számára - anélkül, hogy ezt különösebben ambicionálta volna, hiszen ő a jogi egyetemre járt - az Illés zenekarral felvett, Rohan az idő című dal jelentette a „nagy áttörést”. Szörényi Levente szerzeménye (a szövegíró S. Nagy István) a magyar nyelvű rockzene első felvétele lett. A korong minden eladási rekordot megdöntött, és ezzel megnyitotta a hazai hanglemezipar új korszakát.
A 80-as évektől kezdve Koncz Zsuzsa dalszerzőinek népes társasága egyre bővült: Bródy János és Tolcsvay László mellett Bódi László „Cipő”, Lerch István, Bornai Tibor, Gerendás Péter, Závodi Gábor is beállt a sorba. A szövegírók, költők között megjelent a fiatal generáció: Tóth Kriszta és Karafiáth Orsolya is.
Felsorolhatatlan mennyiségű, sokak által szeretett dal fonódik össze Koncz Zsuzsa nevével, a Ha én rózsa volnék-on át az Ég és Föld között-ig, és a Jöjj, Kedvesem-től a Valaki kell, hogy szeressen-en át a Miért hagytuk, hogy így legyen-ig.
A 10. Jubileumi Nagykoncert a magyar zene és a 2014-es év egyik legfontosabb eseménye. A dalokat ismerni fogjuk, bár mindenkit érhetnek meglepetések… A zenekar, a közreműködők, a sztárvendégek mind azt segítik majd, hogy Koncz Zsuzsa ezúttal is mindenkit elbűvöljön.

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Dátum:  2014. március 14. péntek 20:00  
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger