.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....

Chicago sztárparádéval a Centrálban!

Written By Tamas on 2014. január 11. | 12:20

Újra lázba hozzák a nézőket a gyilkos asszonyok: Bozsik Yvette rendezésében látható a Centrál Színházban a Chicago című musical.

Számtalan külföldi és hazai bemutató után ezúttal a Centrál Színház színpadán elevenedik meg Roxy Hart és Velma Kelly véresen  édes- bús története, melyhez a világhírű Kander- Ebb páros komponált dalokat, s a koreográfus a szintén zseniális Bob Fosse volt.
A Chicago közel negyven éve folyamatosan műsoron van szerte a világon. A siker titka: a szerzők boszorkányos módon elegyítették a fanyar társadalmi szatírát a káprázatos, buja revüvel. 
Roxie Hart egy nap besokall: hidegvérrel lelövi szeretőjét, a halálbüntetés elől pedig a legegyszerűbben úgy tud elmenekülni, ha az ördögien fondorlatos sztárügyvéd, Billy Flynn segítségével a címlapokon próbálja meg tisztára mosni magát. Ehhez azonban a szintén gyilkos énekes-tánosnőnek, Velma Kelly-nek is lesz egy két szava. A két nő a börtönben a korrupt Morton Mama felügyelete alatt készül élete talán legnagyobb színre lépésére...

Velma Kelly:     Jordán Adél / Schell Judit / Szilágyi Csenge
Roxie Hart:  Tompos Kátya / Ágoston Katalin / Mórocz Adrienn 
Billy Flynn:  Kulka János
Morton Mama:
 Falusi Mariann
Amos Hart:  Stohl András / Cserna Antal
Mary Sunshine:  Botos Éva
Konferanszié:  Schmied Zoltán

Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger