.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , , » Új bemutató a Belvárosi Színházban!

Új bemutató a Belvárosi Színházban!

Written By Tamas on 2013. június 30. | 20:11

Fergetegesnek ígérkező vígjáték, mely komolyan el is gondolkodtatja majd a nézőket. A szerelmek az égből című új darab bemutatója szeptemberben lesz a belvárosi Színházban!

Egy harmincas pesti nő és egy amerikai forgatókönyvíró? Képtelenségnek tűnik, hogy valaha is összejöjjenek. Mindketten élik többé-kevésbé elrontott életüket. Lelkük mélyén tudják, hogy változtatni kéne, de hogyan?  Ilyen nagy váltások csak hollywoodi filmekben vannak. Vagy mégsem?

Belső énjük hirtelen, pont egy időben fellázad, és, leküzdve eddigi félelmeiket, korlátaikat, hibáikat, kalandos véletlenek folytán Edit és Richard egymásra találnak.
Sziporkázóan szellemes új magyar darab, a Woody Allen-i és magyar hagyományokon alapuló humort ötvözi, s egyben romantikus, szívmelengető igazságokat rejt magában. Vajda Anikó, számos színpadi adaptáció, színdarab, tévésorozat szerzője (Hyppolit, a lakáj, Villa Negra, Nem tudok élni nélküled, Família kft...), újszerű stílust teremtett, amerikai derűvel "felfrissítve" az eddig szokásos magyar vígjátékokat.

A főszerepekben Haumann Petra, Miller Zoltán, Lapis Erika, Szrtes Balázs és Perjés János.
Bemutató: Szeptember 24., Belvárosi Színház
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger