.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , » Szenzációra készül a Spirit Színház!

Szenzációra készül a Spirit Színház!

Written By Tamas on 2013. április 20. | 13:04

A kaméliás hölgy című klasszikus drámát értelmezi újra a Spirit Színház.

Marguarite Gautier, az ismert kurtizán a készülő előadásban a párizsi Moulin Rouge falai között éli mindennapjait. Urak, szeretők, játék, tánc, élet és halál között.
Dumas örökzöld történetében két ember életében először jelenik meg a szerelem. A pénzért szerelmet áruló asszony érzelmei hirtelen lángra lobbannak egy fiatal polgár fiú iránt. Mindent felperzselő vágyaikkal vajon mernek-e élni, és meddig tűrheti kapcsolatukat a képmutató világ? Ördögi körbe kerülnek...amit a sors zár be.
Először láthatja a közönség zenés formában ezt a csodálatos édes-bús történetet, és a Spirit Színház még egy nagy durranással készül a szeptemberi bemutatóra, hiszen a Moulin Rouge konferansziéjának szerepében egy olyan színművész tér vissza a színházi deszkákra, akit, hosszú évek óta hiányolunk onnan! Az ő személye egyelőre hétpecsétes titok, de hamarosan mindenre fény derül!

A címszerepet Nagyváradi Erzsébet alakítja, a további szereplők: Papadimitriu Athina, Farkasházi Réka, Perjés János, Babicsek Bernát, Jászberényi Gábor, Szirtes Balázs, Kolti Helga.

bemutató szeptemberben!


Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger