.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , » Neoton slágerek -swing ritmusban

Neoton slágerek -swing ritmusban

Written By Tamas on 2013. március 22. | 22:48

Meglepő vállalkozásba kezdett Csepregi Éva. Swing ritmusban énekelte lemezre a Neoton Família 12 nagy slágerét.

A hazai popzene koronázatlan királynője ezúttal tehát egy új műfajban próbálja ki magát, s biztosra vehető, hogy a zenekar régi rajongóinak ez a lemez is tetszeni fog.

-A Neoton Família múltja kincseket termett -mondta Éva. -Közel 400 dal, melyek még mindig ott élnek az emberek szívében, ott szólnak a rádiókban, az Operett Színház „Szép nyári nap” című Neoton musicaljében és a koncertjeink színpadán. Most egy másik oldaláról mutatjuk be a slágereket. Honyecz Ferenc, Czomba Imre, a két nagyszerű zenész áthangszerelte a dalokat. A stílus jazzyre változott, a dalok pedig így is bizonyítanak. Játékos, szórakoztató, igényes világ ez, melyben újraélednek a régi, jól ismert számok.
Énekesként igazi kihívás ez a feladat, mely egy másik világba repít bennünket. Elkészítjük a dalok angol változatát is, hiszen Japánban, ahol a Neoton Família egy évtizedig volt jelen a lemezpiacon, szeretnénk megmutatni a régi rajongóinknak is az anyagot. Mindig szerettem ezt az amerikaias zenét, ami a popnak és rocknak is az alapja. A dizőz búcsúja, amit Bob Heatlie írt, egészen közel állt ehhez a stílushoz. Jakab György, aki a zenekar tagja volt, ezen nevelkedett, neki több olyan dala volt, amelyek kacsingattak a műfaj felé. A lemez az ő emlékére készült
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger