.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , , , » Keresztes Ildikó vérbő olasz csaj lesz!

Keresztes Ildikó vérbő olasz csaj lesz!

Written By Tamas on 2013. március 16. | 15:40

Új bemutatóra készül Keresztes Ildikó. A színész-énekesnő ezúttal a József Attila színházban áll színpadra az Anconai szerelmesek című darabban.

- Jó érzés a sok tévés szereplés után újra darabot próbálni -árulta el Ildikó. - Huszti Péterrel már dolgoztam együtt, ő rendezett A szabin nők elrablása című darabban is. Nagyon jó emlékeim maradtak arról a próbafolyamatról, és ezúttal is élvezem a közös munkát.  Istenien érzem magam a szereplők között, a férfi főszereplővel, Nemcsák Karcsival például még sosem játszottam együtt, de hamar megtaláltuk a közös hangot. Az általam megformált Dorina, vérbő olasz csaj, "a legjobb tyúk a területen", igazi nagy dumával - mondhatom, hogy otthon érzem magam a szerepben. Imádom az olasz mentalitást, az ízlésüket, az ételeiket, a divatjukat. Az előadás érdekessége, hogy mindenki által ismert olasz slágerekkel tarkítjuk, így felcsendül például a Volare, vagy a Quando-Quando is, amiket  a közönség biztosan örömmel fogad.

Helyszín Ancona terecskéje, a hetvenes években, ahol megesik, aminek meg kell. Ebben a kedves olasz kisvárosban éldegél Don Tomao, az eladósorba került lányát egyedül nevelő, ám szívügyekben még mindig naprakész, korosodó amoroso. Feltűnik Dorina, a könnyűvérű házvezetőnő, a magányos panziósnő, és egy saját ristorante után ácsingózó kávézótulaj, valamint egy halmozottan hátrányos helyzetű vándormuzsikus, egy életunt milliomos, na meg egy szentéletű bölcs... Hogy mi lesz mindebből? Kiderül az előadásból!

A darabot a József Attila Színház a Turay Ida Színházzal együttműködve mutatja be március 22-én.

szereplők: Nemcsák Károly, Keresztes Ildikó, Borbély Krisztina, Nyírő Bea, Boros Zoltán, Bódi Barbara, Kurkó József, Rárósi Anita, Sövegjártó Áron
rendező: Huszti Péter 





























Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger