.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....

Jön A Nagy Duett 2!

Written By Tamas on 2013. január 25. | 22:22

A TV2-n a The Voice után sem ér véget a zenés-táncos show műsorok sora. A következő dobásuk A Nagy Duett második szériája, mely ezúttal a Super TV2-n kerül adásba.

Egészen érdekes figurákat sikerült megnyerniük a szerkesztőknek ehhez a produkcióhoz. A "profi" énekesek mellett ezúttal is csupa képernyős celeb mutatja meg eddig eltitkolt tehetségét, csak az a kérdés, hogy mennyire érdekli majd a nézőket. Kíváncsi bárki arra, hogy a fodrászból "valakivé" avanzsált Zsidró Tamás, vagy a műsorvezetőként is irritáló Papp Gergő hogyan fakad dalra? Szavazni fog az a sok száz ember, akik egykoron vendégként sírták el panaszukat a Mónika Showban az éneklő Erdélyi Mónikára? Érdekes lehet, hogy a magánéleti botrányairól elhíresült szakács, Kovács Lázár mikrofonra cseréli a fakanalat? Esetleg növeli a nézettséget a trampli Cseke Katinka, vagy a borzalmasan affektáló Lakatos Márk? 
Az amatőröket segítő énekesek névsora is több, mint mókás! Ki a csudát fog érdekelni Csézy, Szandi, Pataky Attila, Détár Enikő vagy Gáspár Laci??? Hamarosan kiderül A Nagy Duett 2-ben!

A párosok:
1. Szulák Andrea - Papp Gergő
2. Király Linda - Szabó Győző
3. Szinetár Dóra - Dopeman
4. Pataky Attila - Görög Zita
5. Csézy - Gesztesi Károly
6. Gáspár Laci - Erdélyi Mónika
7. Szandi - Zsidró Tamás
8. Détár Enikő - Kovács Lázár
9. Kökény Attila - Cseke Katinka
10. Bangó Margit - Lakatos Márk

fotó: TV2
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger