.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , , , , » CD-n is megjelenik a Miss Saigon!

CD-n is megjelenik a Miss Saigon!

Written By Tamas on 2013. január 7. | 20:26

Január 9-én jelenik meg a Miss Saigon legismertebb és legnépszerűbb dalait felvonultató CD. Az élő felvételt Sopronban, az MKB Musical Aréna gigantikus szabadtéri színpadán bemutatott előadás alatt rögzítették.

"Musicalek jönnek és mennek, de ez a darab maradandó" - írta a Sunday Times, és igazuk lett, hiszen a Miss Saigont a mai napig sorra mutatják be a világ legkülönbözőbb országaiban. Hazánkban kétszer került színre: 1994-ben a Szegedi Szabadtéri Színpadon, majd az Operettszínházban játszották, 2011-től ugyancsak itt látható, de a premierre Sopronban, az MKB Musical Aréna gigantikus szabadtéri színpadán került sor, több száz közreműködővel, igazi sztárokkal a színpadon.
A CD ezt, a soproni előadást rögzíti, pontosabban a musical 17 legfontosabb számát, természetesen az elhangzás sorrendjében, követve a történet fonalát. A felvételen a női főszerepet, Kimet Vágó Zsuzsi, Chris-t, az amerikai katonát Dolhai Attila énekli, de hallható mellettük a Budapesti Operettszínház több kiváló művésze: Szabó P. Szilveszter, Feke Pál, Bordás Barbara, Kerényi Miklós Máté, Csengeri Ottília és Csuha Lajos is.
Január 9-én, a megjelenés napján, előadás után, az Operettszínház előcsarnokában Miss Saigon CD dedikálás lesz!
 
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger