.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , » Oláh Gergő máris vezeti a toplistát!

Oláh Gergő máris vezeti a toplistát!

Written By Tamas on 2012. december 17. | 21:32

Még alig ért véget a legutóbbi X-Faktor széria, de győztese, Oláh Gergő máris a magyar iTunes kislemezlista élén áll a "Törj ki a csendből!" című dalával!

A kifejezetten az X-Faktor fináléjára készített, Rakonczai Viktor és Rácz Gergő zeneszerzők illetve Szabó Ági dalszövegíró által írt "Törj ki a csendből!" című vadonatúj dal kétszer is elhangzott a műsorban a győztes előadásában, majd a stúdióváltozat röviddel a műsor vége után már letölthetővé is vált exkluzívan az iTunes zeneáruházban. A rajongók kizárólag innen tudják megvásárolni Oláh Gergő első saját dalát január 15-ig, kevesebb mint egy SMS-szavazat áráért.
letöltési link: http://smarturl.it/olahgergo). 
A "Törj ki a csendből!" néhány órával megjelenése után máris a magyar iTunes zeneáruház legkeresettebb kislemeze lett, és ezzel Oláh Gergő lett az első olyan magyar tehetségkutatós előadó, akinek debütáló kislemeze a megjelenéstől számított 24 órán belül #1 helyezést ért el a legnagyobb digitális zeneáruház toplistáján. A dal január közepe után válik elérhetővé a többi digitális zeneszolgáltatónál is.

A 2012-es X-Faktor dobogósainak, Oláh Gergő, Antal Timi és Csobot Adél “Az első X – 10 dal az élő show-kból” című CD-i 2012. december 17-től már megvásárolhatók országszerte az újságárusoknál, limitált példányszámban, mindössze 990 Ft-os áron.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger