.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , , » Gálvölgyi és Benedek először együtt!

Gálvölgyi és Benedek először együtt!

Written By Tamas on 2012. december 2. | 15:33

Bármennyire is meglepő, de először komédiázik együtt színpadon Gálvölgyi János és Benedek Miklós. Neil Simon világsikerű darabjának legújabb bemutatója a Madách Színházban lesz.

Willie Clark és Alfred Lewis az amerikai kabaré aranykorának híres párosa, akiket mindenki a Napsugár fiúk néven ismer. Al és Willie igaz jó barátok a magánéletben és egymáshoz hű komédiások a színpadon. Ez a békebeli állapot egészen addig tart, míg Alfred úgy nem határoz, hogy visszavonul. Ezzel azonban nem csak saját sorsáról, de Willie életéről is döntött. A Napsugár fiúk soha többé nem léptek közösen színpadra. Azonban a szakítás után 11 évvel nagyszabású televíziós műsor készül a Vaudeville kabaré aranykoráról, melyben újra akarják éleszteni a híres duót.
Ekkor kezdődik a történet, melyben a több mint tíz éve egymással szóba sem álló színészpár, Alfred és Willie ismét találkoznak.
A darab kettejük kapcsolatáról szól és arról, hogy végül felül tud-e kerekedni sértettségükön a szakma iránti szenvedély és az egymás iránt érzett barátság.
Olyan kiváló párosok után, mint Feleki Kamill és Balázs Samu vagy Haumann Péter és Garas Dezső, a Napsugár fiúk újra színpadra lépnek, méghozzá a Madách Színház Nagyszínpadán, Gálvölgyi János és Benedek Miklós alakításában. Neil Simon komédiáját most is - csakúgy, mint a Feleki Kamill-Balázs Samu páros esetében - Szirtes Tamás rendezi.

Bemutató: 2012.december 8. Madách Színház


Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger