.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » » A srác a reklámokból: Karalyos Gábor

A srác a reklámokból: Karalyos Gábor

Written By Tamas on 2012. augusztus 17. | 12:12

Szinte minden sarkon látható egy- egy plakát, melyről egy szimpatikus fiatalember integet felénk, egy ismert bankba invitálva. A buszok oldalán pedig szárnyas Puttóként buzdít szerencsejátékra.

Remélhetőleg sokan vannak, akik nem csupán a reklámokból ismerik Karalyos Gábor színművészt. Két nagyszerű filmfőszereppel a háta mögött (Moszkva tér, A miskolci boniésklájd) számtalan színpadi alakítása is maradandó emlék a közönség számára.
Karalyos Gábor 1980. január 25-én született. 1998-ban elsőre felvételt nyert a Színház- és Filmművészeti Egyetem színész-szakára, Benedek Miklós osztályába, majd 2002-ben diplomázott. A diploma megszerzése után egy évig tagja volt a Veszprémi Petőfi Színháznak és a Soproni Petőfi Színháznak - egyidőben. 2004-től a Radnóti társulatát erősítette, majd a szabadúszás mellett döntött. Játszott Shakespeare, Wilde, Goldoni és Eisemann darabokban, illetve feltűnt az Apacsok és a Sherlock Holmes nevében című filmekben is. Néhány hétig Németh Kristófot helyettesítette a Barátok közt-ben. 2007-ben Radnóti-NOKIA-díj- ban részesült, "a legjobb színész" kategóriában.
Képzőművészként is egyre ismertebb, néhány munkája megtekinthető az alábbi linkre kattintva.


 
fotók: Raiffeisen, Szerencsejáték Zrt., RTL Klub
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger