.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....

Written By Tamas on 2011. december 29. | 0:04

"Nagyon sok vágyam van"
Napjaink talán legkedveltebb, és legfoglalkoztatottabb színésznője. Oroszlán Szonja fáradhatatlanul dolgozik, és kiváló ösztönnel érzi meg, hogy miből lesz siker. Nem könnyű utolérni őt, és ma már arra is tudatosan figyel, hogy kinek, és miről beszél.


Elég kilépnünk az utcára, szinte azonnal szembesülhetünk Szonja népszerűségével. Film, és színházplakátokon, kozmetikai termékeket reklámozó hirdetéseken mosolyog ránk, havonta minimum egy címlapon szerepel, mégis sikerült megőriznie a titokzatosságát, ami egy igazi színésznőnél elengedhetetlen. Beülünk miatta a nézőtérre, és felhangosítjuk a tévét, ha róla van szó.

- A Madách Színházban még mindig telt házzal fut az és mennyi szerelem című darab. Milyen lány Sophie, akit játszol?
- A darab 1966-ban játszódik Amerikában. Egy közép-amerikai kisvárosból származó, hazafias elvekkel rendelkező, konzervatív lány. Vőlegénye van, konkrét elképzelései vannak az életéről, amiket jól összezavar a két szomszéd fiú.
- Két pasi a partnered az előadásban. Csányi Sándorral régi a barátság, de ebben a darabban játszotok együtt, Szente Vajk pedig évek óta partnered. Hogyan jellemeznéd őket?
- Két nagyon ellentétes karakterrel dolgozhattam. Vajk nagyon intenzíven próbál, tele van energiával, ötlettel, minden helyzetben pozitív ember. A Producerekben találkoztunk először. Csányi Sándor évfolyamtársam volt, ő a prózai osztályba járt, amikor én Szirtes Tamás musical osztályában tanultam. Sanyival inkább hasonlítunk zárkózottságunkban. Mi magunkban építkeztünk, lassan, tapogatózva. A főpróbahéten hajráztunk, amivel azt hiszem jól megleptük egymást is.
- Rendre megtalálnak a zenés szerepek, nem érzed aktualitását egy szólólemeznek?
- Sokat gondolkoztam lemezkészítésen, de még nem jött el az ideje. Ha egyszer ráveszem magam, az egy nagyon őszinte anyag lesz. Inkább színészlemez lesz, mint pop.
- A sok munka mellett hogyan tudsz leginkább kikapcsolódni?
- Rengeteget járok színházba, ha tehetem minden héten. Legjobban az olvasás kapcsol ki, de igyekszem sok időt a családommal, a barátaimmal tölteni. A jóga pedig teljesen kikapcsol.
fotók: RTL Sajtóklub
- Van-e szakmailag valami nagyon nagy vágyad, ami egyelőre nem teljesült?
- Nagyon sok vágyam van, inkább bele sem kezdek a sorolásba...
- Privát emberként valami, amire nagyon vágysz?
- Sok helyen nem jártam még a világban. Nagyon szeretek utazni, új helyeket látni, kultúrákkal ismerkedni. Tervezek egy dél-amerikai túrát, de vágyom még Afrikába, és Keletre is.
- Melyik utazás volt rád a legnagyobb hatással?
- Szentpéterváron voltam néhány éve, a Fehér éjszakák Opera,- Balett Fesztiválraon. Megrögzött Dosztojevszkij rajongó vagyok, muszáj volt tudnom, melyik regényhőse merre járt, valamint hogy ő mely utcákat koptatta, hol lakott.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger