.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....

Written By Tamas on 2012. január 13. | 11:48

Nem adta fel az X-Faktoros srác!
Első budapesti koncertjére készül az X-Faktorban megismert Bagossy Norbert. Baricz Gergővel együtt érkezett Erdélyből a tehetségkutatóra, de a legjobb 12-be nem kerülhetett be. Norbi kedvét azonban nem szegte az elutasítás. 


Internetes közösségi oldalán rengeteg levelet kapott, a szakma is felfigyelt rá, és máris többezres rajongótáborra tett szert. Zenekarával, a No Sugarral azóta is azon dolgozik, hogy tökéletesítsék a stílusukat. A kétezres évek elején alakult zenekar a kezdeti rögös, ám annál tanulságosabb idők után mára már stabil tagokkal és minden eddiginél letisztultabb és határozottabb lendülettel vág neki a zeneművészet és a popszakma néhol beláthatatlan muzikális hínárokkal átszőtt tengerének. Az általuk követett zenei irány valahol a pop és a rock széles mezsgyéjén helyezkedik el, néhol líraibb dallamokkal átitatva, néhol pedig térdig gázolva a kemény rockba.
A 2010- es évben már maguk mögött tudhattak néhány nagyobb fesztiválon való részvételt, és számos falu- és városi napokon való fellépést.
2012 január 13-án végre Budapesten is közönség elé állnak, a Rocktogonban. 21 órától. Természetesen ezen az estén sem hiányzik majd a repertoárból  a Nekem senkim sincsen című feldolgozás, mellyel Norbi berobbant az X-Faktor színpadára, de a saját dalok mellett felcsendül Lady Gaga, Ákos, és a Bon Jovi egy- egy slágerének No Sugar verziója is.

Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger