2011. december 10.

Malek Andrea hangoskodik!

Izgalmas kiadvánnyal jelentkezik a Collective Art kiadó: két sikerkönyv és egy remek színdarab egy hangoskönyvben. A Karnevál vége megható tisztelgés a tavaly elhunyt szerző, Popper Péter emléke előtt – Malek Andrea és Perjés János előadásában.




A Ne menj a romok közé és a Részemről mondjunk mancsot Popper Péter élete alkonyán megírt két remekműve, hatalmas közönségsikert aratott mindkettő. A szerző maga is színházrajongó volt, a 80-as években írt is színdarabokat. Műveinek színpadi adaptációját most először rögzíti hangoskönyv a Turay Ida Színház Spirit Kamaraszínházának előadásában. A kiadvány további különlegessége, hogy már most, december elején debütál a hazai közönség előtt, míg a hangoskönyv alapjául szolgáló színdarab jövő februárban áll először színpadra.
"Ez a színpadi változat, így a belőle készült hangoskönyv sem hasonlít az eddig megjelent Popper-kiadványokhoz" - mondja Perjés János, aki maga játssza az egyik szerepet is. "A történetek szituációkba helyezve elevenednek meg, Malek Andreával több karakter bőrébe bújunk. Óriási játék az egész, ami a hangoskönyv formájában reményeink szerint az egész családnak szól."
Az ünnepek közeledtével minden évben megnő az érdeklődés az olyan kiadványok iránt, amelyeket igazán jó szívvel ajándékozhatunk szeretteinknek. A karnevál vége hangoskönyv igazi gyöngyszem a karácsonyi könyv- és lemezpiacon: lélekmelengető borús téli napokra, élvezetes kicsiknek és nagyoknak egyaránt, kötelező darab a Popper-rajongók számára; egy olyan hangoskönyv, amelyet minden egyes meghallgatáskor újra felfedezhetünk magunknak.

A hangoskönyv tartalma:
  1. Találkozás állatokkal
  2. Hogyan gyilkoltuk meg a nagymamát?
  3. Hol volt, hol nem volt, a világon egyszer...
  4. A kutya és a macska
  5. Sírig tartó kapcsolatok
  6. Tűnve megálló pillanat
  7. Mi minden van a szívben?
  8. Pokol a Földön - A kígyó tragédiája
  9. Vágy és ragaszkodás
  10. Lovak és Böbe
  11. Ősidők és A csend
  12. Távol-keleti legenda
  13. A romok halálos bűvölete – Számadás
  14. That's What Friends Are For