.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » » Színházak éjszakája 2012!

Színházak éjszakája 2012!

Written By Tamas on 2012. március 30. | 15:15

Március 31-én rendezik Budapesten a Színházak éjszakáját. Új oldalukról mutatkoznak be a fővárosi teátrumok ezen a rendezvényen, a színházi világnaphoz kapcsolódva. A szombat délutántól vasárnap hajnalig tartó eseménysorozaton különleges programokkal várják a közönséget.

A teljesség igénye nélkül néhány program a kínálatból:
A Budapesti Bábszínházban titkok, csodák, maskarák, előadásrészletek, jelenetek elölről, jelenetek hátulról, minden zugban meglepetés, bábsimogatás, kígyóbűvölés, kalandos kirakós, bábkészítés, mézeskalács-díszítés...
A Budapesti Operettszínházban délután Kékkovács Mara, Siménfalvy Ágota és Szabó Dávid várják a gyerekeket,  este operett és musical maraton a társulat szinte minden tagjának közreműködésével, éjszaka pedig a színpad mögé kíséri a látogatókat Peller Anna és Csonka András.
A József Attila Színházban kiállítást tekinthetünk meg a legendás művészek színpadi jelmezeiből, illetve együtt teázhatunk a művészekkel.
A Katona József Színházban A hős és a csokoládékatona című darab dalait adja elő Jordán Adél, Pálmai Anna, Bodnár Erika, Nagy Ervin, Kocsis Gergely és Haumann Péter. Színházi Peep Show címmel a társulat tagjai rövid jeleneteket adnak elő, majd Fullajtár Andrea rendhagyó előadására is sor kerül. 
A Kolibri Színházban az Emil és a detektívek, illetve a Bors néni várja a kicsiket, Scherer Péter pedig a nagyokat.
A Madách Színházban Müller Péterrel beszélgethetnek az érdeklődők, majd Baranyai Annamária és Balog János énekelnek musicalekből, végül A Madách Musical Műhely egykori növendékei, valamint a Madách Musical Táncművészeti Iskola jelenlegi hallgatói előadásában hangzanak el részletek világhírű musicalekből. 
A Mikroszkóp Színpadon éjszakai kabaré lesz. 
Az Örkény Színházban betekinthetünk a kulisszák mögé, majd Gálffi László tart beszédórákat, végül Mácsai Pál vetélkedőjén vehetünk részt.
A Radnóti Színház délután Klem Viktor főszereplésével a Bárány Boldizsár című mesejátékkal szórakoztatja a gyerekeket, Szávai Viktória pedig játszóházban foglalja le a kisebbeket, míg a felnőttek a színház művészeivel beszélgethetnek. Éjszaka a Vodku koncertje zárja a programot.
A Thália Színházban HOPPart klubkoncert lesz.
Az Új Színház programja ebből a blogból kimarad, minden egyéb kommentálás nélkül...
A Vígszínházban A lovakat lelövik, ugye? című előadás legizgalmasabb jelenetei után együtt táncolhatunk a művészekkel. Partnerünk lehet akár Eszenyi Enikő, Börcsök Enikő, Hegyi Barbara, Hegedűs D. Géza, Lengyel Tamás, Telekes Péter, Csőre Gábor vagy Pindroch Csaba. Éjszaka: Ami a Monokliból kimaradt - múltidézés sok muzsikával. Éjféltől pedig igazi meglepetéssel készülnek a Vígszínház művészei!



További részletek a http://szinhazakejszakaja.hu/ oldalon.


Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger